[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nytt samspill mellom Vinterfestspill i Bergstaden og Ren Røros Frontal

 

Vinterfestspill i Bergstaden starter et kommunikasjonssamarbeid med Ren Røros Frontal.

I 20 år har Vinterfestspill beriket Bergstaden med kammermusikk og konserter av stor variasjon. Tusenvis av publikummere har kommet til Røros for å møtes til gode musikkopplevelser på et unikt sted i den femte årstid. [/vc_column_text][vc_column_text]Nå ser Vinterfestspill framover mot de neste årene, og Ren Røros Frontal blir en langsiktig samarbeidspartner. For Vinterfestspill i Bergstaden skal Frontal levere ulike tjenester på kommunikasjon, som profilarbeid og løpende lanserings- og markedsmateriell.

Daglig leder i Vinterfestspill i Bergstaden, Bjørn Nessjø, ønsker å være enda mer treffsikker i kommunikasjonen med publikum.

-Det handler om hvordan vi snakker med publikum for å nå de på en god og effektiv måte. Vi vil gi best mulig informasjon og tilrettelegge godt både for våre eksisterende og nye målgrupper.

[/vc_column_text][vc_column_text]Nessjø presiserer også at det er viktig for Vinterfestspill å engasjere et Røros-firma.

– Vårt samfunnsoppdrag handler mye om å være til for Røros, og det å kjøpe tjenester av bedrifter her, er med på å bygge samfunnet. Når Røros E-verk nå har valgt å bli Ren Røros, skyldes det at noen har tanker om hvem de er og hva de skal være – som handler om mer enn å selge strøm. Vi kjenner oss igjen i de tankene og hva vi også kan tilføre fellesskapet. At Ren Røros Frontal er i endring og vekst fører til ny energi og lyst som vi kan dra nytte av.

Daglig leder i Ren Røros Frontal, Sigrid M. Jansen, skryter av det Vinterfestspill har bygget opp i løpet av de siste 20 årene.

– Vinterfestspill i Bergstaden er et fantastisk arrangement, og det er med stor ydmykhet vi nå tar på oss dette arbeidet. Sammen skal vi nå ta tak i kjernen av det som er merkevaren, og bygge og kommunisere det videre.

[/vc_column_text][vc_column_text]Vinterfestspill i Bergstaden og Ren Røros Frontal inngår et langsiktig samarbeid om kommunikasjon. F.v. Kari Kluge, adm. sekretær i Vinterfestspill, Øyvind Gimse, kunstnerisk leder, Linda C. Herud, Bjørn Nessjø, daglig leder i Vinterfestspill, Lars Geithe, Sigrid M. Jansen, daglig leder i Ren Røros Frontal, Shervin Danai og Andrew J. Boothman.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]