[vc_row][vc_column]

Rørosmeieriet

[vc_column_text]Rørosmeieriets historie er tuftet på rike tradisjoner, gode råvarer og en mengde entusiasme og idealisme. Meieriet er heløkologisk og tilbyr mat av høy kvalitet gjennom industrialisert håndverksproduksjon, med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Røros-traktene.

  Foto: Geir Foden  

Mange av Rørosmeieriets produkter har vunnet ulike priser og merker, og varene deres finnes i alle de største butikkjedene i Norge.

Med sine gamle nettsider slet de med et frafall av brukere allerede på forsiden, og det var vanskelig å forstå hva Rørosmeieriet egentlig står for.

Med en ny webløsning for Rørosmeieriet spiller vi på deres unike posisjon i den norske meieri-industrien. Det er meieriets verdier som får fokus, og dette skal inspirere sluttbrukeren til å velge akkurat Rørosmeieriet. Sidestrukturen er lett å forstå, og oppmuntrer til utforskning og interaktivitet.

Tradisjonelt innhold, som produktinfo og kundestøtte, er fortatt tilgjengelig, men siden bygger på fag, formidling og gode historier. Rørosmeieriet selger en bærekraftig livsstil, håndverk og kvalitet. Et enkelt og moderne webdesign med store flater underbygger produktene og naturens renhet, og vi leder brukerens oppmerksomhet til andre innholdssider.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1461141540389{margin-bottom: 50px !important;}”]Gå til hjemmesiden[/vc_column][/vc_row]