[vc_row][vc_column]

Potteriet Røros

[vc_column_text]Potteriet Røros viderefører de trønderske keramikktradisjonene gjennom en kolleksjon med reproduksjoner og serviser av eget design. Kolleksjonene har 1800-tallets trønderske pottemakertradisjon som ledestjerne.

Foto: Tom Gustavsen

Bedriften er i dag blant de ytterst få pottemakerne i Norge som fortsatt benytter den tradisjonelle dekoreringsteknikken begitning, slik som de gjør. Dette gir produktene en taktil opplevelse etter at alt er laget for hånd på Røros. Du får unike, norske, kunsthåndverksprodukter når du velger keramikk fra Potteriet Røros.

Vi har laget en ny hjemmeside som enkelt kan utvides med innhold av kunden selv og som integrerer et e-handelssystem fra iZettle for å selge varer på en oversiktlig måte. Informasjon om tradisjonene og håndverket, i tillegg til unike bilder tatt av fotograf Tom Gustavsen er lett tilgjengelig på desktopmaskiner og på håndholdte enheter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1461141540389{margin-bottom: 50px !important;}”]Gå til hjemmesiden[/vc_column][/vc_row]