Du finner oss her

Ren Røros Frontal
Tollef Bredals vei 13 (Veksthuset)
7374 Røros

Konto: 6402.05.30888
Org.nr.: 997 894 057
Operatørnr.: NO.RPAS.00244

Ta kontakt

(+47) 986 01 001
www.renrorosfrontal.no

Besøk oss på Facebook
Se våre filmer på Vimeo

Ren Røros Frontal brenner for design og kommunikasjon som skaper engasjement og vekker interesse. Vi løfter fram det du har på hjertet gjennom å bygge sterke identiteter og sikre helhetlig kommunikasjon.

Vår inspirasjon er din historie, og vi vil gjerne fortelle den på best mulig måte enten det er gjennom, design, film eller nettsider. Det gjør oss til en unik partner for formidling av ditt budskap.

Styrken vår er et solid fagmiljø med variert kompetanse, alder og bakgrunn. Det gjør oss til en fleksibel og trygg samarbeidspartner.

Sammen med deg gleder vi oss til å inspirere ditt publikum og gjøre deg og din merkevare umulig å glemme, enkel å forstå og lett å like!

Ren Røros Frontal er en del av Ren Røros – et konsern som jobber for en grønnere verden. Her har vi med oss en rekke fagmedarbeidere som vi enkelt kan dra nytte av i ulike prosjekter.

Ren Røros handler om bærekraft, klimateknologi og produksjon av fornybar energi – og om å ta vare på og utvikle det beste ved Røros.

Sigrid. Daglig leder. Merkevarebygger Ren Røros. Foto: Kurt, 2019

Sigrid M. Jansen,
51 år

Daglig leder
Merkevarebygger, Ren Røros

98 60 10 01
sigrid.jansen@renroros.no

Sigrid er utdannet grafisk designer med videreutdanning både i kunsthistorie og innovasjonsledelse. Hun har allsidig erfaring som gründer, leder og rådgiver. Sigrid har en utpreget evne til å tenke helhet, men har også kontroll på og forståelse for detaljer. I Ren Røros Frontal er hun daglig leder, i tillegg til merkevarebygger for konsernet Ren Røros. Hun er særlig god på strategisk kommunikasjon og formidling, og setter alltid kunden høyest.

Sigrid er målrettet, engasjert og entusiastisk, og har en spesiell interesse for kunst. På fritiden driver hun og en venninne et lite galleri på Røros.

Andrew. Kreativ leder. Foto: Kurt, 2019

Andrew Boothman,
49 år

Kreativ leder
Grafisk designer og illustratør

46 28 37 47
andrew.boothman@renroros.no

Andrew har en bachelor i grafisk design fra Ravensbourne University i London og en bachelor i illustrasjon fra Wrexham Glyndŵr University i Wales. Han er spesielt god på profildesign, emballasjedesign og utvikling av konsept for både små og store internasjonale og lokale bedrifter. I Ren Røros Frontal er Andrew kreativ leder, og har ansvar for form og konsept i våre visuelle løsninger. Han ser til at design, web, foto, film og digital markedsføring har en rød tråd.

Andrew er en fornorsket engelskmann som er lidenskapelig opptatt av design, godt håndverk og musikk. Han er også Frontals eneste banjospiller.

Kurt. Teknisk ansvarlig. Filmskaper.

Kurt Näslund,
47 år

Teknisk ansvarlig
Filmskaper

47 60 50 40
kurt.naslund@renroros.no

Kurt har bakgrunn som lystekniker og designer for flere små og store artister og festivaler, i tillegg til teknisk ansvarlig på flere plan. Han har god kompetanse i filmproduksjon, både som kameramann, regissør og prosjektleder. I Ren Røros Frontal er han filmskaper, prosjektleder, sertifisert dronepilot og opererer kamerautstyret med stødig hånd.

Kurt er nysgjerrig og liker utvikling, og er en nettverksbygger som står på for at kunden skal få det aller beste. Han er innimellom på farten med store artister over hele verden, liker god musikk, amerikanske biler og elsker motorsykkelen sin.

Mali. Regissør. Foto: Kurt, 2019

Mali Finborud Nøren,
47 år

Regissør

95 12 90 96
mali.finborud@renroros.no

Mali har utdanning innen journalistikk og dokumentarfilm fra Høgskulen i Volda. Hun har solid erfaring som regissør og produsent for en rekke dokumentarfilmer og -serier, som er vist blant annet på NRK, TV2 og TVNorge. I Ren Røros Frontal jobber hun som regissør og prosjektleder, og er særlig god på å grave fram og fortelle de gode historiene – de som treffer og berører oss.

Mali bobler over av gode ideer, er strukturert og engasjert, og blir inspirert av løsninger som tar oss mot en bedre verden.

Lars. Webdesigner og animatør. Foto: Kurt, 2019

Lars Geithe,
48 år

Webdesigner og animatør

41 48 50 50
lars.geithe@renroros.no

Lars er utdannet i lingvistikk og historie fra Universitetet i Oslo, og har siden den gang vært webutvikler. Han har solid erfaring fra mer enn 300 store og små webprosjekter, for kunder som NTNU, Tine og Destinasjon Røros. I tillegg har Lars undervist på Høyskolen Kristiania, både i user experience design, webutvikling, animasjon og motion design.

Lars er spesielt opptatt av at websider skal ha en god funksjonalitet, og setter brukeren i forsetet. Han har ikke lagt historieutdanningen helt på hylla, han har en rik kunnskap om Røros og gruvesamfunnet, og stiller ofte opp som guide for Rørosmuseet.

Margit. Digital Markedsfører. Foto: Kurt, 2019

Margit Wintervold,
28 år

Digital markedsfører

48 50 56 04
margit.wintervold@renroros.no

Margit har studert markedsføring på Handelshøyskolen BI i Trondheim, og har godt med erfaring som digital markedsfører. I Ren Røros Frontal utvikler hun sosiale mediekampanjer og ser til at de gjennomføres. Hun lager også rapporter og analyser av kampanjene, og styrer mange av våre kunders verktøy for nyhetsbrev.

Margit er opptatt av å kommunisere det rette budskapet i riktig kanal. Hun er glad i Røros og benytter enhver anledning til å framsnakke alt det Bergstaden har å by på.

Shervin. Grafisk designer og illustratør. Foto: Kurt, 2019

Shervin Danai,
28 år

Grafisk designer og illustratør

91 84 07 37
shervin.danai@renroros.no

Shervin er utdannet mediedesigner fra Høgskulen i Volda, og har jobbet som frilans grafisk designer for en mengde ulike bedrifter og organisasjoner. I Ren Røros Frontal er han grafisk designer og illustratør og er drivende god på utvikling av konsept, visuelle identiteter med personlighet og lekende design.

Shervin er en god samarbeidspartner og elsker design som skaper verdi for kundene. Han er glad i naturen, popkunst og alt som er punk.

Jonas. Filmskaper. Foto: Kurt, 2019

Jonas Jansen Ramsfjell,
24 år

Filmskaper

92 06 88 12
jonas.ramsfjell@renroros.no

Jonas har hentet det meste av sin faglige erfaring fra Ren Røros Frontal, og har jobbet hos oss både som frilans og på deltid før han nå er en fast del av fagmiljøet. Han er filmfotograf, klipper og animatør, og dessuten dyktig på tekstarbeid til filmene han er med på å skape. Kundene våre kjenner Jonas som en særlig imøtekommende og hyggelig ung mann, lett gjenkjennelig med det blå håret.

Jonas lever og ånder for det skapende og kreative, og er også musiker med eget band. Der går det i norsk punk og egenprodusert musikk, og Jonas er både vokalist, gitarist og tekstforfatter.

Anders. Foto: Tom Gustavsen

Anders Wilmann,
39 år

Filmskaper

46 66 79 71
anders.wilmann@renroros.no

Anders har en bachelor i filmproduksjon fra Queensland University of Technology i Australia og videreutdanning i multimedia design. Han har jobbet i flere store produksjonsselskap i Norge. I Ren Røros Frontal jobber han deltid med klipping av film mens han er ute på reise i verden, men trår også til med kamera og droneflyvning de gangene han befinner seg i området.

Anders er lidenskapelig opptatt av kommunikasjon gjennom film, men også i det relasjonelle. Kroppsbevissthet og indre utvikling står i førersetet i livet hans, så når han ikke jobber med film underviser han yoga, meditasjon og bevegelse.