Ledige stillinger!

Hvem er du?
Du liker godt å jobbe i team, men er også effektiv i din egen boble. Du har tro på dine egne ideer og kompetanse, men liker også å høste erfaringer fra andre fagpersoner. Vi håper du er god på å formidle og har energi til å inspirere og stå løpet ut når dagene er travle.

Digital markedsfører
Vår digitale markedsfører vet hva som skal til for å fange menneskers oppmerksomhet. Vi er ute etter deg som er glad i å skape godt innhold til de riktige kanalene, planlegge og analysere. Du kan også snu deg kjapt og endre strategi og plan hvis noe ikke går som forventet.

Interaksjonsdesigner

Vår interaksjonsdesigner skal være lidenskapelig opptatt av brukerens behov, opplevelse og flyt gjennom hele kundereisen. Vi er ute etter deg som tenker både strategisk og kreativt, og vil bidra til mer enn å tegne skisser og planlegge informasjonsstruktur. Du vil få et stort ansvar i arbeidet med våre digitale kundeplattformer.

Du som nyansatt kommer til å jobbe i team på tvers av fagområder, både som fagperson og som prosjektleder. Det er viktig at du evner å drive et prosjekt framover, er en strukturert og ryddig planlegger, og en relasjonsbygger. Du vil få ansvar for planlegging, strukturering og gjennomføring av ulike prosjekter for dine egne kunder og deres kundeportefølje.

Les mer her!