Det er viden kjent at et bilde sier mer enn tusen ord. Vi kan formidle din historie på en måte som er riktig for deg. 

Vi lager film

Med film skapes det opplevelser og varige inntrykk. Film kommuniserer med folks følelser og er et sterkt virkemiddel for å fortelle de gode historiene. Levende bilder og lyd gjør det mulig å begeistre de du ønsker å begeistre. Slike opplevelser og øyeblikk brenner vi for å skape.

Vi leverer alt fra korte til lengre filmproduksjoner. Det kan handle om å fortelle om en hendelse, et objekt, en person eller et produkt du ønsker å vise frem. Film er det mest effektive redskapet vi har for å gjøre dette.

Om du har noe du vil fortelle, har vi lidenskapen, kunnskapen og de gode idéene!

En film sier mer enn tusen bilder

Vi benytter oss av profesjonelt og høyteknologisk utstyr for å skape best mulig resultat. Våre kameraer og produksjonsverktøy er fremtidsrettet. Vi er opptatt av at innholdet skal fungere best mulig på fremtidens formater og visningsflater.

Vi liker teknologi med godt design og lager også skreddersydde videokampanjer for våre kunder, slik som for Rørosmeieriet og musikkspelet Elden. Digital markedsføring har et stort nedslagsfelt, og kunder som benytter seg av Facebook-video og strategisk kampanjeoppfølging merker fort at en film sier mer enn tusen bilder.

Du kan lese mer om digital markedsføring på denne siden »

Sykle i verdensarven

Område for sykling på Røros.

Spill av film

Mjelva/West

Musikksamarbeid mellom Røros og USA.

Spill av film

Rørosmeieriet

Promofilm for Rørosmeieriet.

Spill av film

Baklandet skydsstation

Fredet hygge på Bakklandet.

Spill av film

Smia på Kirkflå

Ei smie for vandrere.

Spill av film

Grønset gård

Her skal det bli spetakkel!

Spill av film

Leie RED Epic-W 8K, RED Raven eller Drone m/pilot?

Vi kan både leie ut vår RED Helium 8K kamerapakke, samt en RED Raven 4.5K kamerapakke, med eller uten kameramann/produksjonsteam.

I tillegg til dette har vi både Freefly Movi Pro og Glidecam-løsninger for stabilisering av opptak.

Med vår profesjonelle drone har du en enestående mulighet til å skape helt nye opplevelser. Det kan handle om å vise frem et område eller virksomhet fra et nytt perspektiv. Ved å komme seg opp i luften er mulighetene uendelige. Droneplattformen vår, DJI Inspire 2, med 6K Zenmuse X7 kamera kan leies til halv- og heldager. Denne løsningen inkluderer pilot og alt nødvendig utstyr for opptak av de “umulige” bildene.
Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale.

redcam

Kameraer

inspire2_resized

Drone/Multikopter

dji-inspire-zenmuse-x7-x5s

Kameraløsning drone

Gimbal/Stabilisator

[easy-social-share]